Cégünkről

Innovip, mint innováció

Közel 9 éves programozási tapasztalat alapozta meg, hogy Magyarországon először vezessünk be modern, felhő alapú temető programot, kikerülve ezzel számos biztonsági kockázatot, és elhárítva a géphez kötött munkát. Használja akár mobil eszközről programunkat, területileg kötetlenül. Temető szoftverünket végig arra optimalizáltuk, hogy a sokszor több tízezres állományból gyorsan és egyszerűen meg lehessen keresni adatokat. Ennek alapja egy mátrix programozású kereső doboz, ahol több feltétel együttes érvényesítését lehet elérni.

Szakmai tapasztalat az életszerű programért

Tesztelő partnerünk 30 éves temető gondoksági tapasztalata tette lehetővé, hogy temető programunk a legéletszerűbben legyen lefejlesztve, és a mindennapi temető gondozási feladatokban hatékony segítséget tudjon nyújtani. Temető szoftverünkben Ötletládával biztosítjuk a folyamatos fejlődést, ahol ügyfeleink javaslatait gyűjtjük és fejlesztjük le. A fejlesztéseket természetesen minden partnerünknek biztosítunk ezután.

logolent

Keressen minket bizalommal, és ingyenes konzultációnkkal segítünk a választásban. A választás után pedig 1 hónapos elégedettségi garanciánk nyújtja Önnek a teljes biztonságot.


Kövessen minket:

 © 2009- Innovip.hu Kft. - Minden jog fenntartva