Programunk

Temetőszoftver a hatékonyságra hangolva

A szoftver fejlesztésénél kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy a temető programot használók minél gyorsabban tudjanak megkeresni adatokat, akár több tízezres halmazból. Ezen kívül fontos szempont volt, hogy biztonságos, és bárhonnan elérhető felhőalapú temető programot fejlesszünk, ami terepen is bármilyen mobil eszközről is segítséget tud nyújtani a temetőben dolgozó embereknek. Az alábbi előnyöket tudjuk nyújtani partnereinknek.

Kockázatmentes megrendelés

Olyan temető programot fejlesztettünk, ami partnereinknek hosszú távon megoldást kínál. Minden érdeklődőnknek a megrendelés előtt bemutatjuk, hogy milyen megoldásokat tud használni temető szoftverünkben. A megrendelés után pedig 100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT biztosítunk, ezzel is megerősítve, hogy ügyfeleink kockázatmentes és jó döntést tudjanak hozni.

Területi határtalanság

Sírhelyek kiválasztásánál a temető munkatársai ma is sokszor súlyos parcella könyvekkel szoktak kimenni segíteni ügyfeleiknek. Temető programunk webes alapú, így bármilyen olyan eszközzel, amiben van internet használható. Ezen kívül minden része a programnak mobil eszközökre optimalizált, így akár egy egyszerű mobil telefonnal is láthatják az eddig használt összes parcellakönyv adatait.

Biztonságos, és kimenthető

Temető programunk felhőalapú, így nagy teljesítményű, és komoly védelem alatt álló szervereken tároljuk az adatokat, melyeket folyamatosan mentünk. Ezáltal sokkal nagyobb biztonságot tudunk elérni, mint a régebben használt számítógépre telepített programok. Az adaokat PDF és EXCEL formátumban ki tudják ügyfeleink exportálni, így a temetőkkel szembeni jogi háttérnek teljesen megfelelően tudnak működni.

Keressen egyszerűen

A temető ügyfelei sokszor csak hiányos adatokkal tudják meghatározni kit keresnek, és nem elég csak a név szerinti keresés. Temető szoftverünkben mátrix szerűen tudja a találatot szűkíteni további feltételek megadásával, így egyszerűen, és gyorsan tudja megtalálni a kívánt adatot. A keresési típusok megadásánál a lista automatikusan frissül, így is gyorsítva a keresés folyamatát.

Automatikus levélgenerálás

Minden sírhely lejáratkor a temetők egy előre elkészített dokumentumban írják át az adatokat, és számolják ki az adott díjat ezzel rengeteg időt eltöltve. Temető programunkban olyan automatizációt építettünk ki, mellyel az összes lejárt sírnál automatikusan kigenerálja a levelet a megfelelő formátumban, és abban a kellő adatokkal. A díjat a beállított értékek alapján automatikusan kiszámolja.

Keressen minket bizalommal, és mi elégedettségi garanciánkkal biztosítjuk Önnek a legjobb és a kockázatmentes választás lehetőségét.

logolent

Keressen minket bizalommal, és ingyenes konzultációnkkal segítünk a választásban. A választás után pedig 1 hónapos elégedettségi garanciánk nyújtja Önnek a teljes biztonságot.


Kövessen minket:

 © 2009- Innovip.hu Kft. - Minden jog fenntartva